Despre noi

Agentie servicii marketing si dezvoltarea echipei goodstory
Sunteți pe mâini bune.

GoodStory pornește de la crezul că succesul unui business este datorat în cea mai mare parte echipei sale. Prin urmare, de mai bine de 10 ani, specialiștii și trainerii noștri contribuie la dezvoltarea organizațiilor prin dezvoltarea echipelor din spatele lor.

Suntem strategi cu experiență de business, ne place să gândim outside the box și să explorăm limitele. Construim strategii neconvenționale cu idei personalizate pentru fiecare partener în parte, astfel încât să asigurăm dezvoltarea continuă a echipelor și, implicit, a businessului.

Împreună cu clienții noștri facem toate aceste lucruri prin instrumente de evaluare (centre de evaluare și dezvoltare), cursuri și workshopuri dedicate echipelor, asigurăm experiențe noi de learning & development astfel încât echipele clienților noștri să evolueze continuu, oferim consiliere în carieră și coaching astfel încât echipele clienților noștri să ocupe pozițiile care îi motivează și îi provoacă să-și depășească propriile limite.

Contribuim la creșterea engagementului față de brandul clientului cu evenimente corporate personalizate, cu teambuildinguri care unesc echipele.

GoodStory înseamnă astfel o poveste de succes în trei pași: evaluare, learning&development, motivare.
Echipa completă

01.

Evaluarea
echipei

Află care este adevăratul potențial al echipei tale și, implicit, al organizației. Experții GoodStory te vor asista în acest demers aplicând instrumente specifice și oferind evaluări validate. Astfel te putem ajuta să aduci echipa la un nivel optim de comunicare, colaborare, si energie.

02.

Instruirea
echipei

Află care este adevăratul potențial al echipei tale și, implicit, al organizației. Experții GoodStory te va asista în acest demers aplicând instrumente specifice și oferind evaluări validate. Astfel te putem ajuta să aduci echipa la un nivel optim de comunicare, colaborare, si energie.

03.

Motivarea
echipei

Prin metodele dezvoltate de GoodStory de-a lungul celor 10 ani de experiență putem oferi cadrul necesar pentru a crește gradul de motivare al echipei, performanța acesteia și, implicit, performanța organizației. În plus, întrega echipă va învăța cum să acționeze în concordanță cu cultura organizațională a companiei.

Let's tell a GoodStory!
Ne place să construim povestea ta. Dorim să te sprijinim să transmiți mesajul tău atât către mediul extern, cât și în interiorul organizației tale.
Agentie organizare petreceri si evenimente corporate goodstory
Agentie organizare team building goodstory
logo partener ameropa
logo partener apt prohuman
logo partener bas consulting
logo partener clever tech taxi
logo partener conviv media
logo partener deichmann
logo partener dr leahu dental clinics
logo partener epic quest escape rooms
logo partener eta 2u
logo partener Exim Prod
logo partener go travel
logo partener gymboland
logo partener harman samsung
logo partener hp
logo partener Netsafe
logo partener pepsico
logo partener peri
logo partener pro events
logo partener servel
logo partener sodexo
logo partener universitatea bucuresti
logo partener urbarex
logo partener veeam
logo partener atlas corporation
logo partener orange
logo partener bitsoft
logo partener idemia
logo partener domino byte
logo partener toptech
logo partener dahua
logo partener turbomecanica
logo partener medcorp
logo partener ids consulting
logo partener revista biz
logo partener blue point
Am creat prima pagină a istoriei team building-ului în Clever împreună cu GoodStory pentru a mă asigura că pornim cu dreptul!

Vezi review complet

Ioana Soare

Clever Tech

GoodStory are o echipa formata din persoane dinamice, entuziaste si profesioniste, echipa pe care o recomand cu caldura.

Vezi review complet

Andra Vladu

Veeam Romania

Colaborarea cu echipa Goodstory a decurs excelent intrucat au dat dovada de profesionalism si un excelent spirit organizatoric.

Vezi review complet

Larisa Cinca

Ameropa