Ai nevoie de un program de team building inovator? S-a marit echipa? Vrei sa comunice si sa colaboraze mai bine? Vrei angajati motivati? Alege unul dintre programele de mai jos sau GoodStory poate dezvolta un concept personalizat, adaptat cerintelor tale.

good POINTS.

 • done Oferim consultanta si suport in realizarea si implementarea activitatilor de team building.
 • done Asiguram managementul complet al evenimentului (cazare, transport, cadouri pentru participanti, divertisment sau servicii foto-video, etc).
 • done Analizam si planificam cea mai buna propunere de team building care sa respecte nevoile si dorintele echipei tale.
 • done Propunem activitati care raspund atat obiectivelor de business ale achipei, cat si celor de relaxare si buna dispozitie.
 • done Avem experienta de peste zece ani in organizarea de evenimente pentru angajati.
 • done Pentru proiecte specifice lucram exclusiv cu traineri ceritificati.
 • done Gestionam echipe de la zece persoane pana la grupuri de peste 500 de participanti.

Operatiunea Mindfall

Sunteti in rolul unei echipe de agenti secreti si aproape fara voia voastra sunteti implicati in descoperirea unui mare mister, aveti sansa istorica de a opri o calamitate care va distruge intergul oras peste foarte putin timp. Repede, secretul este ingropat adanc!

Vezi Trailer

Portalul Magic

Salvati lumea de monstrii care sunt pe cale sa ne invadeze. Impreuna cu echipa ta, cauta portalurile magice, colectioneaza monedele speciale si lupta impotriva fortelor malefice cu inteligenta. Fiti foarte atenti, nu veti avea a doua sansa!

Vezi Trailer
widgets

POVESTEA MESTERULUI MANOLE

Legenda spune ca Mesterul Manole construia cu multa truda ziua, iar noaptea totul se darama. In cazul echipei tale, constructia nu doar ca va ramane, dar va deveni o amintire pe care o vei lua cu tine la birou si care va pune in evidenta “stalpii” de baza ai echipei.

grade

TROFEUL VESELIEI

Programul presupune ca grupul de participanti sa fie impartit in 4-5 echipe si sa intre in competitie pe parcursul mai multor probe cu scopul de a castiga Trofeul Veseliei.

fitness_center

DIVIDE ET IMPERA!

Programul ofera participantilor ocazia de a face o calatorie in trecut, chiar daca masina timpului pare sa nu existe! Calatoria aceasta ii duce pe participanti in vremea Imperiului Roman. Cu aceasta ocazie, acestia vor deveni adevarati gladiatori ce se vor confrunta in inginerie, concursuri inedite si creatie artistica!

panorama_fish_eye

CERCUL DIVERGENTILOR

Knowing is good. Knowing everything is better! Insa, chiar si atunci cand stii clar care este pozitia ta in relatia cu vecinii/competitia, crezi ca stii totul? ”Cercul” te pune in postura de a cunoaste care sunt relatiile tale cu competitorii din dreapta si din stanga ta, urmand ca tu sa stabilesti ce fel de relatie ai cu cei aflati pe diagonala.

local_hotel

LA HANUL ANCUTEI

Cine a citit Hanul Ancutei sigur isi aminteste festinul culinar pe care hangita il pregatea celor ce poposeau in han. Alivenci, parjoale, poale-n brau, chisca sau zama de pui? Nimic mai simplu pentru echipa ta!

spa

BEAUTY IS WHERE YOUR TEAM IS

Prin colaborarea cu noi, compania ta contribuie la infrumusetarea spatiului unde angajatii isi desfasoara activitatea sau pot realiza obiecte ce ulterior vor fi donate. Sub motto-ul “Beauty is where your team is”, propunem organizarea unor ateliere ale frumosului.

Afla mai multe din catalogul complet al programelor de team-building.

Descarca

Testimoniale

"Cu suportul echipei GoodStory am siguranta livrarii de servicii de calitate in timp util. GoodStory are o echipa formata din persoane dinamice, entuziaste si profesioniste, echipa pe care o recomand cu caldura."

- Andra Vladu, Veeam Romania

"Am creat prima pagina a istoriei team building-ului in Clever impreuna cu GoodStory pentru a ma asigura ca pornim cu dreptul! De la A la Z, totul a fost construit pe valorile noastre si adaptat mediei de varsta. Am adaptat si configurat programele clasice în probe originale și specifice echipei noastre. Provocarea a fost mare întrucat echipa variază de la operatori call center până la programatori și marketing executives, de la 19 la 44 ani. Având în vedere că ne-au oferit servicii complete de la transport și cazare până la sandwich-uri pentru drum, am reușit să mă bucur și eu de eveniment ca orice angajat, fără să mă streseze toate micile detalii organizatorice care mă transformau într-un arici la astfel de evenimente. Good Times, Good Story!"

- Ioana Soare, HR Manager Clever Tech

"Colaborarea cu echipa Goodstory a decurs excelent intrucat au dat dovada de profesionalism si un excelent spirit organizatoric. S-au pliat foarte bine pe solicitarea noastra venind cu propuneri indraznete de a ne dezvolta partea creativa si comunicativa, mai ales la nivel interdepartamental."

- Larisa Cinca, Ameropa

goodEvents.

CONTACT

Ne place sa construim povestea ta. Dorim sa te sprijinim sa transmiti mesajul tau atat catre mediul extern cat si in interiorul organizatiei tale.

Let’s tell a GoodStory!

 • Str. Traian nr. 122-124
  Sector 3
  Bucuresti
  Romania
 • 0735 867 783
 • office@goodstory.ro

• transmiterea de oferte pentru serviciile solicitate sau care prezinta interes;
• transmiterea de oferte pentru alte servicii oferite de companie, mesaje de marketing si publicitare, newslettere in numele companiei SC Ward Ashby Studio SRL;
• transmiterea de invitatii pentru evenimente organizate de catre SC Ward Ashby Studio SRL sau evenimente organizate in parteneriat cu alte companii;
• vezi politica de confidentialitate.