Tehnici de motivatie in 2021
Dezvoltarea echipei

Motivația este esențială pentru orice companie eficientă. Este ceea ce îi determină pe angajați să-și facă treaba. În contextul actual, angajatorii trebuie să găsească modalități de a-și menține angajații nu doar motivați , ci și productivi, în condițiile lucrului din biroul de acasă. Nu este un lucru ușor!

Cum pot angajatorii să își ajute echipele să gestioneze timpul și să mențină nivelul de productivitate la cote înalte? Apelând la profesioniști. Oamenii, tehnologia și strategia potrivite la momentul potrivit sunt ceea ce au nevoie companiile pentru a se adapta la această nouă eră a muncii la distanță.

În 2020 am implementat activități de teambuilding și cursuri de la distanța, prin care am ajutat câteva zeci de companii să își mențină angajații motivați și productivi în contextul muncii de acasă!

Cum va arăta 2021? Nu știm și nici nu credem că asta ar conta! Avem alături companii care au înțeles că angajații lor au nevoie să își aibă aproape colegii, managerii indiferent de contextul economic. Și asta facem noi! Aducem alături echipe le dezvoltăm, le instruim și le motivăm, indiferent de ce se întâmplă în lume.

Suntem pregătiți pentru 2021, oricum va arată el. Voi sunteți pregătiți?