Servicii

Conectam idei, oameni și companii!
Construim strategii neconvenționale
cu idei inovative, personalizate
pentru fiecare client în parte.

Ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor în continuă transformare datorită mediului de business aflat într-o evoluție permanentă. Astfel, am dezvoltat produse specifice având ca scop să dezvolte echipele și organizațiile în ansamblul lor, să sprijine obiectivele de business ale clienților într-o maniera eficientă din perspectiva costurilor și să genereze rezultate clare și măsurabile. Produsele noastre conectează oamenii cu strategia de afaceri, oferind astfel companiei tale un avantaj competitiv important și o poveste bună de spus.

Storycreators, Strategists and Creatives #marketing
"Creativity is intelligence having fun" - Albert Einstein
SERVICII MARKETING

Considerăm că esența marketing-ului este aceea de a seta așteptări și de a livra conform promisiunii brand-ului. Noi dezvoltăm strategii și concepte și optimizăm canalele de comunicare pentru a obține performanță maximă.

Strategie de comunicare externă

Identificăm elementele cheie ale strategiei de comunicare și selectăm cele mai potrivite canale de comunicare (atât online cât și offline) care să fie aliniate cu strategia generală a clientului.

Management de evenimente

Implementăm orice tip de eveniment adresat clienților, partenerilor, marelui public sau unor audiențe specifice; de la întruniri mici (cu 10-20 participanți) până la evenimente de amploare cu mii de invitați.

Sampling / selling campaigns

Putem crea și implementa toate tipurile de proiecte de field marketing, bazându-ne pe echipa noastră internă și experiența logistică în acest domeniu.

Merchandising / display

Activitatea de mercanizare este un element critic în procesul de vânzare și implicăm echipa noastră internă și experiența logistică pentru a atinge obiectivele clientului: informarea cumparatorilor pentru luarea deciziei de achiziție.

Campanii BTL

Implementăm o gamă variată de activități BTL: distribuție de flyere, stickere, etc. la locul de vânzare, demonstrații de produs, marketing direct pentru clienți, campanii de direct mailing, programe de incentive în vânzări, roadshow-uri etc.

Producție POSM

Considerăm ca un POSM bine realizat poate atrage atenția cumpărătorilor și poate influența decizia de achiziție. Putem oferi design-ul, producția și instalarea la nivel național de display-uri diverse, wobbler-e, mobilier sau standuri expoziționale.

Amenajare spații de evenimente și de retail

Sprijinim clienții să își impresioneze participanții la un eveniment printr-un design al spațiului care creează un impact plăcut din momentul în care aceștia intră pe ușă. Adaptăm creațiile noastre la bugetele clienților noștri.

Relații Media

Putem sprijini clienții noștri să creeze povești interesante și să le transmită folosind cele mai potrivite canale media: internet (site-uri de știri, site-uri nișate, blog-uri, site-uri sociale), presă scrisă, radio și televiziune.

Servicii de creație

Putem susține orice proiect de marketing oferind servicii de creație de calitate precum copywriting, dezvoltare de concept, design grafic, dezvoltare de layout precum materiale de marketing.

GoodStory tells the best team stories #team-buildings
"If everyone is moving forward together, then success takes care of itself." – Henry Ford
DEZVOLTAREA ECHIPEI

Programele noastre sprijină orice echipă să își identifice ritmul de lucru, procesele și relațiile interumane necesare pentru a atinge la maxim potențialul fiecărui individ și al echipei.

Programe de team building

Avem peste 10 ani de experiență în crearea de programe de team building. Clienții noștri pot alege programul preferat din catalogul nostru de team building sau putem crea teme și concepte specifice la cerere.

Petreceri pentru angajați

Considerăm că petrecerile și întâlnirile de companie sunt un factor motivațional important. Clienții noștri pot alege tema de petrecere preferată din catalogul nostru sau putem crea teme și concepte specifice la alegere.

Sondaje de satisfacție a angajaților

Considerăm că sondajele de satisfacție a angajaților sunt instrumente valoroase de măsurare a pulsului companiei și de înțelegere a culturii organizaționale. Putem evalua peste 50 de aspecte ale satisfacției la locul de muncă și implicare în companie, fiecare dintre acestea oferind informații specifice.

Instrumente de motivare și implicare a angajaților în cadrul companiei

Scopul oricărei companii este de a lucra cu angajați fericiți și motivați. Pe lângă instrumentele de recompensare materială putem implementa instrumente specifice de motivare care răspund nevoilor psihologice și de personalitate ale angajaților (de exemplu organizare de evenimente interne sau de proiecte de CSR).

Evenimente CSR

O companie cu un program de CSR solid are angajați mai implicați și mai motivați. Putem dezvolta și implementa evenimente CSR care să implice angajații din faza de planificare până în faza de masurare a impactului în comunitate.

Evaluarea echipelor

Considerăm că performanța echipei este la fel de importantă ca performanța individuală. Putem rula sesiuni interne de evaluare pentru a colecta feedback despre procese specifice (ex. salarizare, catering etc.), blocaje în echipe/ departamente/ unități specifice, oportunități de dezvoltare în servicii, echipe sau departamente specifice etc.

Let us build the story of your company's success #development
“Collaboration is a key part of the success of any organization, executed through a clearly defined vision and mission and based on transparency and constant communication.” Dinesh Paliwal
DEVOLTAREA ORGANIZAȚIEI

Sprijinim alinierea proceselor de business cu resursele necesare și capitalul uman pentru o dezvoltare și transformare organizațională continuă. Întelegem interdependențele dintre misiunea, cultura, abilitățile cheie, procesele de business și tehnologiile companiei și rolul critic pe care fiecare dintre acestea îl joacă în dezvoltarea organizațională.

Diagnoză organizațională

Aplicăm metode concrete pentru a determina decalajul dintre performanța curentă a organizației și cea dorită și propunem planuri de acțiune pentru a atinge obiectivele de business ale companiei.

Consultanță în optimizarea proceselor

Sprijinim companiile să optimizeze proceselor de RU pe două niveluri: la nivel de department și la nivel individual. Traducem operațiunile de RU în politici, proceduri, flow, instrucțiuni de la concept la acțiuni.

Programe de curs "in house"

Echipa de traineri lucrează cu clientul pentru a ințelege obiectivele de business și de instruire și pentru a dezvolta topici, exemple, exerciții și activități personalizate.

Centre de evaluare și dezvoltare

În implementarea proiectelor de evaluare cu succes, consultanții nostri parcurg 4 etape: analiza organizației și a departamentului, dezvoltarea de instrumente și exerciții, evaluarea și livrarea rezultatelor (inclusiv analiza diferențelor).

Setări și măsurare de indicatori de performanță

Considerăm că indicatorii sunt elementul de bază al unui sistem de management al performanței. Sprijinim companiile să seteze și să măsoare indicatori individuali, de echipă/ department/ unitate și organizationali.

Programe de dezvoltare a abilităților de leadership

Am dezvoltat metode diverse de instruire adaptate stilului de învățare și agendei viitorilor leaderi din cadrul companiei. Metodele noastre includ: training în clasă, învățare experientală, mentoring/ coaching, participare în grupe comune de lucru.

Dezvoltare personală (consiliere în carieră și coaching)

Credem că sesiunile de consiliere în carieră și coaching sunt instrumente importante atât în beneficiul angajaților cât și în cel al angajatorului. Angajații au oportunitatea de a crește profesional iar pentru angajator reprezintă un avantaj competitiv.

Servicii de outplacement

Echipa noastră de consultanți asistă angajații pe parcursul unui proiect de outplacement prin sesiuni de consiliere în carieră, suport în elaborarea CV-ului și identificarea pozițiilor potrivite, mijlocind discuțiile între persoană și angajatori.

Employer branding

Ne concentrăm pe dezvoltarea de campanii de employer branding care să ajute companiile să atragă cei mai buni candidați, să implice comunitățile relevante în procesele de recrutare, să păstreze angajații performanți în companie și să îi transforme în ambasadorii brandului.